decreatieveduizendpoot
Just another WordPress.com site

Spiegel voor Valentijn

Zoals beloofd: de spiegel voor Valentijn:
 En die is met heel veel enthousiasme ontvangen, gisteravond. Samen met een lijstje waarin een hand- en voetafdruk van gips gemaakt kunnen worden. De lijst heeft het zelfde lichtblauwe lijstje en alle spulletjes zaten er bij. Zo leuk. De kersverse papa en mama zagen dat ook helemaal zitten. Als het pakje dan ook nog bewaakt wordt door een jongetjesmuis is het helemaal af.

Hebben jullie dat nu ook, rijden in het donker, op een onbekende weg en dan gietend van de regen, ik kan het nog steeds niet waarderen.

We begonnen met een file op de A28. Tussen Nijkerk en Hoevelaken zou 2 km moeten staan. Tot Nijkerk niets, pas bij Vathorst. Dus daar van de weg af en via de binnenweg naar de A1. Dan al snel de afslag 10 op en daarna hebben we half Hilversum gezien. Deze keer niet omdat StomeTom iets anders aangaf maar omdat de halve stad opgebroken ligt. Althans, om bij Angelique en Bruno te komen dan. Hoewel, ook op de terugweg, pas heel laat maar nu wel droog buiten, reden we van de ene omleiding naar de andere.

Het werd een heel gezellige avond en er is weer met iedereen bijgepraat. Linda heeft het grootste deel van de avond met Valentijn zitten tutten, hoewel zijn oom Patric ook nog een poos met het kleine hummeltje heeft gezeten, net als de oma’s.

 Het was dan ook al laat toen we weer terugreden. Toen was het droog, zoals al vermeld, maar de temperatuur zag je als het ware dalen. Het zou wel eens glad kunnen gaan worden. Maar dat hebben wij niet meer meegemaakt.

Advertenties

Geen reacties to “Spiegel voor Valentijn”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: