decreatieveduizendpoot
Just another WordPress.com site

11 Huisje week 10

Eerst viel het voor deze week niet mee iets voor bij het huis te bedenken, zo spectaculair was de week nou ook weer niet. Een zo goed als lege markt is nou niet echt een plaatje waard. Een niet meewerkende hand ook niet en verder… ach ook niets vermeldenswaardig.

 Ik was gistermorgen al aan dit huis begonnen maar soms loopt de planning anders dan gedacht en voor ik goed en wel begonnen was, lag de bouw stil en ging  ik boodschappen doen met Linda en hebben we bloemetjes en plantjes gekocht voor het balkon van Linda en voor mijn tuin en wat potten op de tafel. Toen al het nieuwe groen in de betreffende potten en op de goede plekjes stonden was er nog even tijd over om mijn mail na te kijken. Daar stond een mailtje van Chr. met de titel ‘Een weekje later”. Mmm, wat zou ze te vertellen hebben? We hebben elkaar net vorige week vrijdag uitgebreid gesproken. Toen was ze hier om een bakkie te doen.

Niet veel goeds dus, haar moeder was samen met Chr. jongste zoon naar een voetbalwedstrijd van Feyenoord in de Kuip. Daar werd ze niet lekker, ze zijn het stadion uitgelopen omdat ze hem naar huis wilde brengen en is  net buiten de poort niet goed geworden. Afgelopen donderdag is ze daaraan overleden zonder nog iets gezegd te hebben. Grote schok is dat. Zo is alles goed, de vrouw was nooit ziek of wat dan ook, en dan dit. Dat heeft er gisteren best even ingehakt.

 Daarom de kopjes voor het raam, als herinnering aan het gezellige bakkie leut. De bijzondere deur met daarvoor een bal en maar een rode deurknop voor de voetbalclub uit Rotterdam.

Verder de opnieuw gevulde plantenbak, de rozenboog waarbij  twee nieuwe rozen en een trompetterbloem geplant zijn en de vogel staat voor het luide zingen dat de vogeltjes ’s morgens vroeg al weer doen. Want is het je al opgevallen hoe vroeg het al licht begint te worden? Yes! Het wordt voorjaar….

Advertenties

Geen reacties to “11 Huisje week 10”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: