decreatieveduizendpoot
Just another WordPress.com site

14 Tegeltjes aan de muur

Deze week had  geen schokkende berichten. Of het moet het hele gedoe rond het Catshuis zijn, maar vooruit, daar zijn ze er toch nog niet uit dus zo sober hoeft dit huisje nog niet te worden. Dat een belastingaangifte erg tegenvalt, ja, dat is jammer maar goed, waar je geen recht op hebt. Wel mijn box gelijk aan laten passen anders gebeurt me dat volgend jaar weer. Dus de blauwe deur is een beetje een belastingdeur.

Natuurlijk moesten er tegeltjes op de muur komen en gelijk ook maar onder het raam. Waar een boerenbontje al niet goed voor is. Daardoor zijn de quiltjes die er hangen ook gelijk herkenbaar als tegeltjesquilten. En daar hoef ik verder niets meer over te vertellen, toch? Dat is al te lezen geweest deze week.

De boom heeft heel veel bloesem. Waren het vorige week nog een paar stipjes in de boom, nu zit hij echt helemaal vol. Echt genieten. Wel jammer dat het zonnetje er niet de hele week zo uitbundig bij is geweest maar aangezien we al ver boven onze stand geleefd hebben, de afgelopen twee weken, mag ik daar niet over klagen. Doe ik ook niet hoor! Het was gewoon even een vaststelling van een feit. Goed weekend…..

Advertenties

Geen reacties to “14 Tegeltjes aan de muur”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: