decreatieveduizendpoot
Just another WordPress.com site

Behangen deel 1

Aan de bouwtekeningen hadden jullie al wel begrepen dat het deze week ook niet lukte om een huis te bouwen op vrijdagmiddag.
Gisteren eerst naar de fysio die een heel verhaal had over Max, een elfjarige kanjer die zich niet klein laat krijgen door kanker. Geweldig, dit soort kinderen. Al zal hij het nooit leze, toch wens ik hem en zijn familie en vrienden heel veel sterkte want het is niet niks allemaal;. Toi toi, voor Max.

Daarna doorgereden naar Carin want we zouden naar de dierentuin. Alleen, er werd nogal wat regen voorspeld, wat overigens niet hier naar beneden kwam maar elders in het land. En zo togen wij naar Schilperoort voor vulsel en kastplankhouders en naar Ikea voor bakken. Daar ook meteen de lijstjes meegenomen waar Linda al zo lang naar zocht. Hier lagen alle kleurtjes wel. Verder een rustig dagje gehad zo.

Vanmorgen waren we al vroeg klaar om te gaan behangen. en hoe dat nou komt, ik weet het niet, maar we hadden allebei gedacht dat de kozijnen in de gang blauw waren. Tja, wat doe je dan? Blauw maken of geel laten? dubben dubben dubben…. Maar het werd toch blauw. Linda is alvast gaan schuren en Carin en ik naar Delft voor verf en aanverwante artikelen. Terug konden we na een bakkie gelijk aan de slag, nou ja, de meiden dan, ik heb een ‘werkverbod’ weet je nog 🙂

Eerst alles afplakken en dan met de kwast en de roller aan de gang.

Ondertussen mocht ik ze laven met broodjes en thee en mocht ik de spetters opruimen met het onvolprezen gele spul van de Wibra.

 

O ja, en even naar In de Bogaard om een nieuewe fles geel spul te halen, nog een kwast en nog een rol afplakband.

Dan loop je rustig naar het winkelcentrum en zie dan eens. Een ware volksoploop voor dit:

Mensen met fotocamera’s en filmapperatuur die dit wonder der natuur vast lagen. Kinderen op hun knietjes voor de kleine donskuikentjes en een meerkoet die het goede werk ook maar eens aankeek.

Deze foto’s zijn van gisteren hoor, want ik had haast…..

Het is inmiddels zes uur, de monteur van de verwarmingsketel is weer eens geweest om wederom te zorgen dat we warm water krijgen. Nu hebben we instructies: eerst de kachel aanzetten en als die opvlamt warm water pakken. Tja, in Ermelo gaat dat toch iets makkelijker. Maar hoe vaak er al niet een monteur is geweest om dat ding te repareren, ik weet het niet, maar dat is wel heeeeel erg vaak, dit was al de tweede keer van deze week. Tijd voor een nieuwe ketel? Goed, de meiden gaan nu douchen, ik mag zo broodjes shoarma maken en vanavond doen we niets meer, behalve op de bank of stoel zitten en een bakkie troost halen.

Morgen gaan we verder….

Wordt vervolgd……

Advertenties

Geen reacties to “Behangen deel 1”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: