decreatieveduizendpoot
Just another WordPress.com site

Toppers 1

Om vijf uur reden we gisteren weg. In de auto een broodje en wat drinken want we verwachten eigenlijk dat het wel druk zal zijn op de weg. ’s Middags stond er al een file op de A28 en te laat komen kunnen we niet maken.

Nou, we waren ruimschoots op tijd. Ons bananenbrood gegeten (eigenlijk moet er wel mislukt voorstaan want er ging het één en ander fout met bakken, maar op zich smaakte het nog wel prima, het zag er alleen niet uit). Toen naar de metro gelopen. Het plekje waar de auto stond oogde wat onguur en we besloten om de auto alsnog aan de andere kant van de weg neer te zetten. We waren vroeg genoeg. Natuurlijk zouden er wel mensen op het plein zijn. Maar toen we uitstapte bij de halte Arena was het daar al bom en bom vol met allemaal mensen in blauw wit en matrozenkleding. Hoe vaak we niet de opmerking hebben gekregen dat het helemaal fout was wat we aanhadden, ik kan het niet tellen. En als we het zelf al niet hoorden, dan zag je het gewoon in de manier van doen al dat men zoiets had van helemaal verkeerd dat oranje. Ja ja, jullie zullen het nog wel zien….

Met naar binnengaan hebben we wat gesmokkeld omdat we bij koorleden invoegden.

 

We hebben ons eigen vak en zitten bovenaan de tweede ring, wel erg hoog. Wij zaten op de tweede rij helemaal rechts, als naar ons kijkt dan, anders links 🙂

Om kwart over zeven is de zaal nog zo goed als leeg. De stoeltjes lopen maar heeeeel langzaam vol maar het middenterrein is toch wel favoriet. Daar staan al snel veel mensen om het juiste plekje te zoeken.

Ook ons vak loopt vol. Bij de ingang van de tribune staat Roy Voogd iedereen de goede kant op te sturen en zijn vrouw/vriendin zegt vanaf welke rij er gezeten mag gaan worden. Lager kan niet want dan zijn we niet te zien en dat is toch wel de bedoeling van het geheel.

Om vijf over half negen begon het toen een bootje naar binnen kwam rijden en vanaf dat moment is het zingen en meezingen geblazen. Je hoort jezelf niet eens en na afloop waren we ook zo doof als een kwartel, maar dat mag de pret niet drukken.

Jeroen, René en Gerard deden het ene nummer na het andere, in prachtige bijpassende kleding, al zou het niet mijn pakje zijn om aan te trekken. Paul de Leeuw is geweldig. Wordt hij de vierde Topper? Ook de andere gasten laten prima van zich horen maar de slagers van Paul euh Anton en het duet met Lange Frans en Jeroen waren voor mij de Toppers van de avond.

Ons nummer zat al vroeg in het programma en je hoorde als het ware iedereen denken, oh daarom zijn ze in het oranje met wit.

Het licht is geweldig leuk, helemaal omdat wij er zo opkijken. Elke keer weer een ander kleurtje of een andere vorm. De podiumboot kleurt er prachtig bij.

Op de grote monitoren kun je meegenieten van wat op het podium gebeurt en meelezen wat je moet zingen. Nou ja, moet zingen 🙂

Toen we naar huis reden hebben we naar de After Party geluisterd op de radio en hoorde je al de eerste dingen voorbijkomen. Voor wie vanavond wil luisteren, het is op 104.4, een zender voor Nederlandse muziek.

Wij mogen het vanavond weer in levende lijve meemaken. Heb er al weer zin in.

 

Advertenties

Geen reacties to “Toppers 1”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: