decreatieveduizendpoot
Just another WordPress.com site

Zoals beloofd

Gisteren was ook weer even een druk dagje. Met ons eigen koor moesten we zingen in de Maranathakerk en ik had bij het begin even zo iets van oh jee, dat lukt nooit. Wat hees en zo…. maar als je even ingezongen bent dan gaat het wel weer, gelukkig.

Na de lunch moesten we naar een doopdienst in Hilversum. Een Rooms Katholieke dienst is zo heel anders als wij, protestanten, gewend zijn. Dit was wel heel intiem en bijzonder. Er stonden dan ook heel veel mensen om de doopouders heen, de kapel was gewoon te klein. Daarna was er doopfeest bij de doopouders thuis. Na het eten zijn we toch richting huis gegaan want toen waren we echt aan onze eigen stoel toe en lekker zitten met de voetjes omhoog.

Vandaag komt vast de reactie voor mij, gewoon een paar dagen niets bijzonders doen en uitpuffen, dan kunnen we het wel weer trekken.

Zoals beloofd even de foto van het konijnenrennetje dat we eigenhandig in elkaar gezet hebben. Wij vrouwen kunnen ook best wel wat 🙂 en meer dan alleen achter het aanrecht staan.

Ik moet er eerlijkheidshalve wel even aan toevoegen dat al het gereedschap bijna elektrisch was. En waarschijnlijk kregen echte klussers de kriebels van wat wij er mee deden. Met de decoupeerzaag de paaltjes doorgezaagd bv, ja dat doet een echte klusser vast met de handzaag. De schroeven gingen met de schroevendraaier die aan een draadje kon en zo zijn prik kreeg, en ook de nietmachine gaat op stroom. Dus… hoezo handenarbeid? Nu alleen nog even op zoek naar een geschikt iets wat onderin kan liggen zodat de konijntjes niet over het gaas hoeven lopen. O ja, en straks moet er een gat in de bodem van het hok komen. O jee, hoe gaan we dat oplossen? Ach, eerst afmaken en dan verder denken maar weer. Je leest het vast nog wel eens.

Advertenties

2 Reacties to “Zoals beloofd”

  1. Onderkant een gat….het konijn moet op een potje piesen?? Verder knap gedaan hoor dames!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: