decreatieveduizendpoot
Just another WordPress.com site

Konijnentijd

Druk druk druk, en toch ben je zo druk als je jezelf maakt. Al….hoe….wel…..?

Al heel vroeg ging de telefoon en aan de andere kant een zielig stemmetje dat vertelde dat ze niet zo lekker was. Ze wilde even iemand horen die zou zeggen dat het allemaal wel ging en zo. Maar toen ik vroeg of ze liever hier op de bank wilde liggen kwam er gelijk een JA! uit. Dus….

Maar met dat meisje kwamen er ook gelijk twee konijntjes mee. En nog voor ze in hun hokje zaten was er al druk bekijks. Nou zijn deze konijntjes niet zo aaierig in gesteld dus heel voorzichtig aan. Maar dat ging allemaal goed.

Ook de buurjongens en het buurmeisje wilden die wilde beesten wel eens zien. En dat hebben de konijntjes geweten. Ze waren niet bij het hok weg te slaan.

Op een gegeven moment stond het hele hok vol met auto’s. Een soort van betonmolenauto (ja verzin het maar) werd helemaal vol gestopt met hooi zodat de konijntjes ook konden eten.

Heel plichtsgetrouw werd ook elke keer het deurtje weer goed dicht gedaan. Toch heb ik uiteindelijk maar even de rust hersteld voor de dieren. Want als ik ze hun gang liet gang dan zaten ze zelfs zelf in de ren.

Ja weet je buurvrouw Jenny , dan kan ik nog beter met ze voetballen. Zie je dat al voor je op een kleine vierkante meter? 

Ik weet niet of het kwam van alle aandacht overdag of dat één van beide konijntjes nu graag aandacht of ruimte wilde maar gisteravond vlogen de beide beesten elkaar flink in de haren. Een beetje water doet dan wonderen, al was de regenbui daar vast niet voor bedoeld. Schrikken was het wel.

Tussen als de bezoekjes voor de konijnen door hebben we nog heerlijk naar de ruiters gekeken en naar de hockeydames. Ondertussen vierkantjes getekend voor mijn vakantiehandwerkje en deel vijf van de Fernhill bewondert. Die gaan we dit weekend maar eens borduren. Lekker in de zon, want er is mooi weer voorspeld. En ik moet nog even huisjes bouwen. Dat van vorige week is alleen nog de bouwtekening en van deze week is nog helemaal niets, dus…. nog genoeg werk aan de winkel! Laat ik dan maar snel beginnen met ontbijten, was ophangen, douchen, boodschappen doen, sport kijken, enz enz….

Advertenties

Geen reacties to “Konijnentijd”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: