decreatieveduizendpoot
Just another WordPress.com site

Remedial Teaching Praktijk in oprichting

Linda had om 10 uur afgesproken in Ede om daar de schoolafdeling van Heutink te bezoeken.  Ze wilde graag een lijst gaan maken van alle dingen die ze nodig zou kunnen hebben om straks haar eigen praktijk te kunnen starten. En natuurlijk hoort bij het opstarten van zo’n praktijk ook een kostenplaatje.

Omdat Linda zich nog steeds niet echt lekker voelt is ze even bij mij aan het logeren, net als haar konijntjes. Vlak voor ons ontbijt hadden ze te eten gehad en was de strobal bijgevuld. Het lijkt wel of die dieren altijd trek hebben want ze vallen op de sla aan of ze in dagen niets gehad hebben.  Toen de sla op was, een groot deel van de brokjes genuttigd waren werd de strobal aangevallen. Maar aangezien ze geen zin hadden om daar ook maar enige moeite voor te doen werd het huisje versleept en zie hier:

Het zwarte konijn, die dit eigenlijk uitvond, zit er nu wel tussen maar zo samen smikkelen van het hooi gaat prima, je wisselt het gewoon af en toe af.

Een beetje dom was wel, toen het huisje omviel doordat er een konijn iets te hard tegen duwde, ze het niet weer terug wisten te zetten.

Om precies tien uur waren we op de plaats van bestemming en werden we aller hartelijkst ontvangen door Anneloes. We kregen een rondleiding met uitleg van heel veel dingen en na thee met krentenwegge kon Linda op haar gemak gaan neuzen en inkijken.

Ik heb zes kantjes volgeschreven met dat wat ze beter wilde bekijken en dat wat toch zeker straks besteld moet gaan worden. Zo rond kwart over één stonden we bij de auto en besloten we door te rijden naar Barneveld. Op een groot bord, langs de kant van de weg in Voorthuizen, hadden we gezien dat daar een creatieve beurs was. Even iets te eten en te drinken gehaald en op naar de Veluwhal.

De parkeerplaats stond tjokvol. Maar er kwam een plekje vrij en daar konden wij gemakkelijk staan. De parkeerautomaat gevuld en toen naar binnen. Oef… gaan we dit doen. Heel veel mensen en erg benauwd. De portemonnee is weer opgeruimd en we zijn snel weer naar buiten gelopen.

Misschien viel het in de zaal best wel mee en waren we net op het verkeerde, drukke moment in de hal, maar we zijn er rap van door gegaan en hebben toen het centrum maar even onveilig gemaakt. IJsje gegeten, praatje gemaakt,

en toen toch de auto maar gaan wassen in Putten, boodschappen gedaan en lekker thuis neergeploft op de stoel of bank. Bakkie thee erbij en alle gedane indrukken even doorgesproken. Want er komt best wel veel info op je af op zo’n morgentje.

Later nog even aan de broddellap gebreid en er zit weer een patroontje aanvast:

Zo is het beter te zien…. 🙂 Ik denk dat de rol nu zo’n 1 meter en 70 centimeter lang is. Moet ik maar eens nameten. Al…..hoe….wel….. Het is nog echt geen 2 meter 20, dus dat komt wel. Eerst maar eens gaan kijken welk patroontje ik er nu aan vast ga breien.

Advertenties

Geen reacties to “Remedial Teaching Praktijk in oprichting”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: