decreatieveduizendpoot
Just another WordPress.com site

Bedankt!

Lieve mensen, bedankt voor het helpen duimen want…. tatereta…. Linda heeft haar diploma te pakken, met een saai verhaal vooraf, een mooie speech voor de klas en lang wachten op alle andere kandidaten. En, deze keer was het diploma aanwezig,  stonden er geen fouten in en zaten alle bijlagen erbij. In één keer allemaal goed. Wouw!

Het ging allemaal best wel geolied maar het was wel erg saai. Geen foto’s, plaatjes of wat dan ook om de boel wat inzichtelijker te maken. Een meneer die een prettige stem had waarbij je, zonder even goed je best te doen, zo in slaap zou kunnen vallen. Want in het bijna half uur van zijn verhaal hebben we er weinig van meegekregen. Sorry meneer! Vol van specifieke termen en zijn kijk op de dingen gaf hij de dames en heren de nodige bagage nog even mee. En die zaten daar nou net niet op te wachten. (gek hè?)

Ook het hapje achteraf viel tegen, of zaten we soms op de verkeerde plaats? Het was druk met alle studenten en aanhang in een kleine ruimte en al snel gingen de eersten er vandoor. Voor je een drankje te pakken had duurde het al even en hapjes hebben we al helemaal niet gezien. Op een aantal tafeltjes stonden twee soepkommen met nootjes en van dat Japanse spul oid. Iemand heeft een bakje gepakt en bij het proeven smaakte die naar de overblijfselen van een vorige diplomering. YEK! Het was wel heel gezellig om met Mandy en Stefan na te praten en we waren daarom de laatste die weg gingen. Linda en Mandy hadden ook nog zoveel bij te kletsen…. 🙂 Alleen excuses aan de school dat we vergeten zijn het licht uit te doen!

We hebben daarna met z’n vieren nog wat gegeten en zijn naar huis gereden. Linda zit nog steeds niet zo lekker in haar vel en aan haar was het eten dan ook eigenlijk niet besteed. Thuis gekomen heeft ze nog vijf minuutjes beneden op haar benen gestaan en is daarna haar bed ingedoken. Tja, toen hebben we maar gedrieën de koffie/thee gedronken.

De foto volgt nog, want ik moet mijn overzetapparaatje nog even opzoeken. Zit vast nog ergens bij waar het niet hoort te zitten. Dus… later meer!

Advertenties

Eén reactie to “Bedankt!”

  1. late reaktie, maar fijn dat ze het papiertje nu in ieder geval heeft!Welk papiertje is het precies? En is er al wat meer bekend over haar eigen ‘praktijk’? Xx

    Op 20/09/12, decreatieveduizendpoot schreef: > > > > > > a:hover { color: red; } > a { > text-decoration: none; > color: #0088cc; > } > > a.primaryactionlink:link, a.primaryactionlink:visited { background-color: #2585B2; color: #fff; } > a.primaryactionlink:hover, a.primaryactionlink:active { background-color: #11729E !important; color: #fff !important; } > > /* > @media only screen and (max-device-width: 480px) { > .post { min-width: 700px !important; } > } > */ > > WordPress.com > > > > > > > > > > > > > > > > de creatieve duizendpoot posted: “Lieve mensen, bedankt voor het helpen duimen want…. tatereta…. Linda heeft haar diploma te pakken, met een saai verhaal vooraf, een mooie speech voor de klas en lang wachten op alle andere kandidaten. En, deze keer was het diploma aanwezig, stonden ” > > > > > > > > > >


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: