decreatieveduizendpoot
Just another WordPress.com site

41 verjaardagshuis

 Vrienden kun je nooit genoeg hebben, maar echte vrienden zijn zeldzaam. En laat ik nu echte vrienden hebben die allebei in dit weekend een verjaardag vieren. Nou, logisch dat dat in een huisje terecht komt, natuurlijk. Een pakje, een kopje koffie en een grote pan van de stamppot staan voor het raam.

Pakjes krijgen de jarige, da’s logisch hè? Vrijdagmorgen op verjaarsvisite met koffie, nou ja thee voor mij, met lekker gebak. Gisteren hebben we een ontzettend gezellig stamppotbuffet gehad. Met zeer bijzondere stamppotten en ook nog eens de uitleg van het ontstaan van de betreffende stamppot erbij. Nu de recepten nog als het kan 🙂

Vandaag mogen we naar Bovenkarspel voor een verjaardag en ook daar zal het vast weer heel gezellig zijn. Zodra huisje 42 er aan vast zit nog even wat tuinspullen in de marge plaatsen en dan hebben we alles wel weer vermeld voor deze week.

Oh nee, nog niet alles is gezegd: de muren van dit huisje zijn ook weer van heel oude stof gemaakt, nog van de tentoonstelling van Ootje’s Goet. De punt is een gloednieuw stofje en zo vormen oud en nieuw samen weer een huis. Deze week had het mooie weer de overhand, dat is wel te zien aan de strak blauwe lucht. Al hadden er voor dit weekend wel een aantal regendruppels bij gemogen. De regenmeter zit alweer goed gevuld, en dat na twee dagen.

Advertenties

Geen reacties to “41 verjaardagshuis”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: