decreatieveduizendpoot
Just another WordPress.com site

42 herfsthuisje

De herfst heeft toch echt zijn intrede gedaan als je kijkt naar de prachtige kleuren van alle bomen. Van donkergroen naar goudgeel en prachtig roodbruin. Als dan, net als gisteren, de zon er zo stralend overheen schijnt is het een waar kleurenfestijn.  Echt genieten…..

Als je dan in de restjesbak die kleur van roodbruin weer tegenkomt is het makkelijk te raden welke kleur het huisje voor deze week krijgt. Voorlopig staan de wandelschoenen op non actief, dus die maar even buiten gezet. De 50 staat voor de twee verjaardagen van deze week net als de bekers voor het raam. En dan mag jij raden hoe oud die twee elk zijn geworden. Of had ik dan beter honderd kunnen zetten?

Dit 42e huis maakt ook gelijk de zevende rij compleet. Op het tussenstrookje tussen huis 41 en 42 zie je nu ook de gekortwiekte seringenboom staan.

Een nieuwe strook betekend ook een nieuwe rij aan het geheel en dus konden ook de bomen naast het vakantiehuisje geplaatst worden en de dakjes op de schoorstenen.

Mmmm, zo op de foto lijkt het allemaal weer schots en scheef, maar in het echt is dat niet zo, hoor. Achter de lap zit een handvat om het luik uit de rij te kunnen halen, en ja, dat kan je nooit helemaal wegwerken bij het ophangen, er blijft zich een bult vormen, dat geeft dus ook de scheve vormen weer geeft. Wil je het komen controleren? prima hoor, je belt of mailt maar even…. 🙂

Advertenties

Geen reacties to “42 herfsthuisje”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: