decreatieveduizendpoot
Just another WordPress.com site

Creatief voor Dindoa

 

Hier zie je het al, Greet is druk bezig met een kussentas, Arina is een uiltje aan het maken en Christa een tas waarop dat uiltje van Arina dan weer komt. Daarnaast zat ondergetekende aan een tas te werken. Die zal ik je straks nog even laten zien. Ondertussen stonden we elkaar ook met raad en daad bij. Want ja, je krijgt een basis’geval’ en leef je maar uit.

Aan de overkant zat Monica, die hier net even een slokje koud geworden koffie neemt. Want ze was ook zo druk met haar huis dat ze de koffie gewoon vergeten was.  Ook Marijke was druk bezig met het opleuken van een tas. Heel leuk die lichte ondergrond en dan die rode garnering. Alida was een speciale vilttechniek aan het toepassen. En dat staat ook al zo leuk.

Nou zal je je wel afvragen wat een korfbalclub als Dindoa nou met al die handwerkende dames moet. Nou, het is de bedoeling dat al deze huis… euh clubvlijt verkocht gaat worden en dat we daarmee een heleboel geld ophalen voor de verbouwing van de kantine. Alleen het bepalen van de prijs was gisteravond al reden tot discussie. Niet te duur en niet te goedkoop maar precies zoveel dat iemand het er ook voor uit wil geven. We willen per slot van rekening wel geld ophalen en toch ook niet voor niets zitten werken.

Op de website van Dindoa (www.dindoa.nl) kun je al het nieuws omtrent de verkoop bijhouden.

Na het overlijden van André ben ik er ook niet zo heel veel meer geweest. En al mis ik hem nog elke dag, dat ook anderen dat hebben buitje je eigen kringetje is wel heel speciaal om te horen. Zo vertelde zijn maatje uit het recreantenteam dat hij André ook nog elke keer miste, op het veld maar vooral met douchen, als er weer eens een geintje werd uitgehaald of diepzinnig werd nagedacht over van alles en nog wat. Gek dat zo’n klein gesprekje je toch zo goed doet. Dank je wel Kees.

Hier een kleine selectie die Greet alvast wilde laten zien om iedereen lekker te maken. Er komen bij de tassen nog leuke koorden aan als hengsel, maar de metalen gaatjes waren op. Dus dat doet Greet thuis nog even.

En voor wie ook nog even actief wil mee helpen. 22 november om half 8 gaan we verder en wie dat leuk vind kan dan ook aanschuiven en meehelpen. Wie niet mee kan helpen maar wel wollen dekens, bolletjes wol, restjes katoen, borduurgaren, knoopjes, bandjes, glitters enz enz heeft, kan die ook bij ons kwijt. Eventueel al eerder hoor.

Advertenties

Geen reacties to “Creatief voor Dindoa”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: