decreatieveduizendpoot
Just another WordPress.com site

Supervoices 2012

Om half acht werd Linda al bij ons afgezet door Ed. Ze kwam dus ook maar even mee ontbijten. Dat hield dus ook in dat ze gelijk aan het ‘werk’ kon en de afwasmachine hielp leegmaken. Zelf kon ik dan het ei voor de broodjes bakken en het ontbijtje maken. Klokslag acht uur reden we richting Nijmegen. Het was gelukkig droog en niet echt druk op de weg, dus we waren er zo. Ook een parkeerplekje was zo gevonden. Bij binnenkomst wordt je voucher gescand, krijg je je armbandje waarmee je de hele dag in en uit kunt lopen en we hebben de boodschappen voor de Voedselbank afgegeven. Nog even plassen en een bakkie doen en voor je het weet is het tijd dat de deuren naar de zaal open gaan. We waren best nieuwsgierig of ons gereserveerde plekje er was en dan ook nog waar.

Nou, we hadden prachtige plaatsen, helemaal vooraan op het eerste balkon en dan ook nog bij het gangpad. Johan, nogmaals onze hartelijke dank. Voor Linda een prima plekje en ook voor mij. We waren er erg blij mee. Zittend zingen is niet echt wat maar het was kiezen of delen: zitten of niet 🙂

Al ver voor aanvang zaten we met de hele rij al startklaar. Programma vastgezet, flesjes drinken klaar, fototoestel bij de hand en eventueel de teksten ook. Jongens wat hebben we een fijne dag gehad. En achteraf vielen ook de saaie nummers best mee. Is meestal zo. Na tig keer oefenen heb je zoiets van ik doe volgend jaar niet weer mee. Maar als dan de dag zelf er is, je leuke contacten hebt en heerlijk kan zingen dan kriebelt het alweer voor volgend jaar. Dus ja, ik ga me straks weer opgeven. Gaan we oa van Vangelis doen en Gers Pardoel. Maar, ik loop even te snel op de zaken vooruit.

Na heerlijk gegeten te hebben bij Donatello’s, de pizza daar was lekkerder dan die in Italië, hebben we ons omgekleed en ons bewerkte T-shirt van de voedselbank aan getrokken. Hoedje op, lichtjes om en klaar zijn we voor het avondprogramma. Alleen zo jammer dat de reclamecampagne voor de Voedselbank ons shirt niet bekend gemaakt hadden, al hadden we wel de nodige bekijks. We waren natuurlijk ook de enige met zo’n origineel shirt.

De avond was geweldig, de Voedselbank Nijmegen hadden we met z’n allen met veertig kratten voedsel gesponsord en de man had ook een leuk verhaal. Verder heerlijk gezongen, enthousiast publiek en John moet gisteravond doodmoe zijn bed ingerold zijn. Jeetje wat heeft die man een energie. Hij is zangcoach en geen dirigent, zit bijna veertig jaar in het vak en staat echt de hele dag op dat podium te dansen en te springen. Hij gaf nu ook veel beter aan wanneer je in moest vallen, althans, overdag. Gisteravond had hij het druk met van alles en nog wat. Maar… we hebben goed geoefend en dus liep het op rolletjes. De Family Tree en Hallelujah kwamen bij menigeen goed binnen. Maar ook Need You Now en Bad Romance waren gaaf om te doen.

Kortom, jullie snappen het al, we hebben een heerlijke dag gehad en we rolden gisteravond laat dan ook nog vol liedjes ons bedje in.

Volgend gaan we jaar weer…

Advertenties

Geen reacties to “Supervoices 2012”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: