decreatieveduizendpoot
Just another WordPress.com site

De dag na….

We waren al op tijd ons bed uit want we moesten op tijd weer in de kerk zijn. Ik werd bevestigd als ouderling-scriba en ja, dan kun je niet te laat aan komen zetten (zo wie zo niet hoor) en er moest nog een bloemstukje neergezet worden als gedachteniskaarsje. Daarna nog snel een glaasje water bij mijn stoel gezet en daarna naar de kerkenraadkamer. Gelukkig waren we samen en ook de jeugdouderling in spé zat niet op al die aandacht te wachten. Maar we hebben het overleeft en zijn na de mooie dienst ook hartelijk welkom geheten in de kring van ambtsdragers en bemoedigd door alle andere aanwezigen. De dominee had heel mooi verwoord dat ik geen handjes mocht geven, maar dan zijn er mensen die even ‘zachtjes’ op je schouder slaan. Gelukkig geen last van gehad. De meeste mensen denken gelukkig wel na en de meeste bemoedigende klopjes waren dan ook niet zo hard.

Thuis nog even lekker koffie/thee gedronken met tompouce of cake en daarna hebben we ons bezig gehouden met filmpjes kijken van Supervoices. Carin heeft ook een aantal links doorgegeven van YouTube.

Terwijl Carin de filmpjes aan het plaatsen was ben ik begonnen de twee rode mutsjes af te maken.

Zelfs de krant heeft belangstelling voor het maken van de mutsjes, dus wie a.s. donderdag even niets te doen heeft is welkom om het mutsje te showen aan de verslaggeefster van de krant. Het mag zelfs nog op de pennen staan….

Wel jammer dat ik de foto niet geplaatst kreeg op de pagina van Save the Children. Gaan we vanmiddag of zo nog wel eens proberen. Nu eerst maar weer aankleden en ontbijten. Het huis ruikt weer erg lekker naar vers gebakken brood, alleen is het brood deze keer voor Linda. Morgen mag ik weer, dan is het oude brood weer op.

O ja, nog steeds ‘zingen’ de liedjes van Supervoices door ons hoofd. En zo raar, een paar nummers zijn daarbij maar favoriet…. lala lala lalalalala, lala lala lalalalala….

Advertenties

Geen reacties to “De dag na….”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: