decreatieveduizendpoot
Just another WordPress.com site

47 spijkerstof

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAEn hier is dan huisje 47, helemaal gemaakt van de restjes spijkerstof van Carin haar berenpostzegelquilt. De beer van één van de postzegels kijkt toevallig net naar buiten. Voor de achterkantrode deur staat de tas van Black Friday, want die vrijdag kreeg ik wel tig mailtjes binnen uit Amerika met allerlei uitverkoop dingen. En…. ik heb echt niets besteld van al dat moois wat langs kwam.

En er is nog een reden voor een huis van spijkerstof: de spijkerbroek bestond deze week precies 150 jaar. Komt dat even mooi uit zo!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

En kijk eens wie we hier hebben, de beloofde zwarte Piet.  Hij zwaait weer vrolijk naar Nederland. Alleen de stof van zijn kleding bleek achteraf niet zo’n heel goede keuze, dat was even voorzichtig naaien. Want ondanks de Vlisofix rafelde het toch vrij snel. Niet te dicht op elkaar de steekjes maken en dan zit het prima.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Huisje 48 is wel klaar maar de boom ernaast nog niet. Ook is de foto van het huisje zelf erg donker geworden. Straks met daglicht maar even overmaken, die foto dan 🙂

Advertenties

Geen reacties to “47 spijkerstof”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: