decreatieveduizendpoot
Just another WordPress.com site

Horoscoop

Ik weet niet hoe het met jou zit maar eigenlijk geloof ik er niet in. De stukjes in de krant of in een tijdschrift zijn zo algemeen dat het vast wel een keer bij iemand uit zal komen. Nu kreeg Linda van haar schoonzusje een boekje: de horoscoop van uw baby, gewoon voor de leut! En wat doe je dan? Juist, je zoekt op je eigen geboortedatum en dag.

Of het juist is wat hier staat is aan jullie te beoordelen, maar sommige dingen kloppen wel:

Geboortedatum: 6/8 – Deze mensen brengen een hoop liefde in de wereld, en weten grote groepen mensen te vermaken. Hun liefde komt recht uit hun hart en daarom worden ze door zovelen bewonderd en begeerd. Ze moeten leren dat ze pas echte liefde kennen als ze zichzelf accepteren.

Geboortedag: woensdag – Mercurius

Karakter: Ze zijn heel snel en handig (vingertjes!) Ze houden van veel afwisseling en zijn dol op allerlei soorten spelletjes. Praten hoort bij ze en ze maken , al heel jong, gemakkelijk contact.

Kracht: Ze kunnen verschillende dingen tegelijk doen en ze kunnen een heleboel informatie onthouden. Ze houden ervan om op pad te gaan en ze hebben een goed gevoel voor humor. Ze spelen met taal.

Probleem: Doordat ze zo snel afgeleid zijn hebben ze de neiging om hun aandacht te versnipperen. Ze moeten leren zich te concentreren.

Tips: Boeken en tijdschriften horen erbij, al kijken ze maar plaatjes. En ze vinden het geweldig als je een spelletje met ze speelt.

Ook de datum en dag van André klopte redelijk, bij die van Linda zaten ook veel rakvlakken maar die van Carin vertoonde toch wel wat hiaten. Nou kan dat natuurlijk komen omdat de gynaecoloog de geboortedag uitzocht en niet zijzelf.

Leuk om te lezen en te zien hoever je zelfkennis reikt en verder gaan we weer gewoon door met het leven van alledag.

 

Advertenties

Geen reacties to “Horoscoop”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: