decreatieveduizendpoot
Just another WordPress.com site

GerardenGerard bedankt

Om even over negenen kwam het klopje van Gera op het raam en even later reden we in de bolide van Jet naar Amersfoort voor een heerlijk dagje zingen. In Amersfoort op de plek van bestemming aan gekomen was het daar al een drukte van belang. Allemaal mensen die de musicals van Gerard en Gerard een warm hart toedragen en graag een dagje mee willen zingen.

Na een bekertje koffie of thee trok het geheel de zaal in. Opwarmoefeningen gedaan en het eerste lied gezongen. Daarna werd de musical Ruth geintroduceerd. Op één nummer ben ik nu al helemaal ‘verliefd’ en dat terwijl de inhoud helemaal niet zo vrolijk is. Het wordt gezongen door Orpa bij het opruimen van de spulletjes van haar man als hij is overleden. Zo helemaal herkenbaar. Prachtig! Het tekent ook weer dat de één zo rouw verwerkt en een ander dat weer helemaal anders doet. En dat is voor ieder een eigen keus en gevoel.

Ik heb de hele tijd naast een aardige tenor gezeten aan mijn linker kant en Jet aan de rechterkant. Bij een lied werden er ook meerdere sopraan en altpartijen gezongen dus klonk er bij ons op drie stoelen iets anders. En dat bij iets wat we nooit zelf hebben ingestudeerd. En nog leuker, het klonk nog mooi ook :).

Wat een prachtige musical hebben de heren met behulp van Eric …., zijn achternaam ben ik weer even kwijt hoor, gemaakt.. Wat een leuke dingen zaten erin en wat is de muziek weer prachtig. Wat wel jammer is dat we straks, als we op vakantie gaan, nog niet alle liedjes kunnen oefenen want het duurt nog even voor het allemaal officieel uit is. Zo jammer…. En Supervoices komt ook pas in juni/juli. Tja, dan moeten we maar niet zo vroeg op vakantie gaan….

Al met al hebben we een heerlijke dag gehad. Van mij mag zoiets elk jaar wel georganiseerd worden….

 

Advertenties

Geen reacties to “GerardenGerard bedankt”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: