decreatieveduizendpoot
Just another WordPress.com site

Nieuwe bewoners

Sinds kort heb ik ‘inwoning’, maar dan wel buiten in de tuin. Als sinds weken vlieger er twee merels af en aan naar de beukenheg. Druk bezig met van alles en nog wat maar vooral met takjes. Sinds een paar dagen bewaakt Ma Merel het nest. Af en toe fladdert ze even weg , waarschijnlijk voor een sanitaire stop, want je moet niet je eigen nest willen bevuilen. Dan zit Pa Merel ergens in de buurt om op te letten. Het liefst in de seringenboom. Alleen, van een fotocamera houdt hij niet. Zijn vrouwtje wel, kijk maar hoe fotogeniek ze in de lens van de camera kijkt.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

En er komt nog meer inwoning, alleen, van deze beesten moeten buik en andere lichaamsdelen nog gevuld worden. En ik ben bang dat dat er voor de vakantie niet helemaal meer inzit.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Links op de foto zijn de onderdelen van de leeuw te zien. Bruin met een vleugje oranje bij snoet en staart en de gemêleerde wol is voor de manen, straks. Aan de rechterkant zie je de onderdelen van de giraffe. Ook daarbij nog de bolletjes wol want na het vullen krijgt het kopje een soort kuif.

Tussen de bedrijven door dus best nog druk bezig geweest. Want zo vlak voor de vakantie moet je best wel veel doen. Linda past op het huis dus als er wat is kan het makkelijk geregeld worden. Dat is dan wel weer fijn. Maar evengoed, je moet de koffer pakken, boeken uitzoeken, wat neem ik aan spelletjes en werkjes mee. Nog even een puzzelboekje kopen. De laatste mailtjes wegwerken en dan…. kunnen we vertrekken.

Aan de ene kant jammer dat we alle feestelijkheden rond de troonswisseling niet hier meemaken, aan de andere kant, ook daar zullen we het waarschijnlijk wel kunnen volgen, als we willen. Dus… wat missen 🙂 We hebben de vlag mee en wat oranje spulletjes, dus wij vieren gewoon onze eigen kroningsdag. Inclusief tompouces (maar of dat echt lekkere zullen zijn????).

 

 

 

 

Advertenties

Geen reacties to “Nieuwe bewoners”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: