decreatieveduizendpoot
Just another WordPress.com site

Koninginnedag in Kroatië

De dag begon grauw en grijs, het leek er op dat we regen gingen krijgen. En dat op Koninginnedag, dat kan toch niet! Gelukkig, even na negen uur brak de zon door en werd het heerlijk warm. Op tijd douchen en ontbijten en dan hup naar buiten en laptop kijken. Carin had thuis al uitgezocht welke site we moesten hebben, alleen, helaas, die werkt dus niet in het buitenland. Zij zoeken en zoeken en via YouTube kon het wel. Pffff….. Was dat even schrikken.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

De vlag hing uit,

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

de oranje strikken zaten strategisch gestrikt,

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

de zon scheen, de thee en koffie ingeschonken, dus kom maar op.

We hebben alles goed kunnen volgens, soms wel met een flinke vertraging of het even wegvallen en weer opnieuw opstarten maar al met al hebben we de hele dag meebeleefd. Toen onze huurbazin de paspoorten terug bracht en het inschrijfbewijs van de recreatiedienst zal ze vast wel gedacht hebben dat we knettergek waren. Want wie gaat in de vakantie nou naar het beeldscherm van zijn laptop staren? Euh, wij dus. Je moet toch van alles op de hoogte blijven, toch?

Ook wij hadden vanmiddag oranje tompucen. Met dank aan de Aldi want een Hema kennen ze hier niet en ook toumpoucen heb ik nog nergens gespot.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Ook hebben we ons ondertussen zeer nuttig gemaakt. Carin is met haar nieuwe borduurwerk begonnen en de eerste rand zit erin, net als de sneeuwlaag (en dat bij deze temperaturen)

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

en zelf ben ik druk aan het haken geweest.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Wat dat gaat worden kan ik nog even niet vermelden maar dat krijgen jullie tzt zeker nog wel te zien. Voor nu gaan we weer snel koffie en thee zetten want met een kwartiertje moeten we meezingen met het K(r)oningslied. We hebben al even geoefend, want ja, het moet wel mooi klinken natuurlijk. Aan de ruimte zal het hier niet liggen, die klinkt hol genoeg….

 

Advertenties

Geen reacties to “Koninginnedag in Kroatië”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: