decreatieveduizendpoot
Just another WordPress.com site

Ede Apeldoorn Amersfoort

Heb jij dat nu ook? Je bent zeker van plan achter de naaimachine te kruipen maar in plaats daarvan zit je in de auto achter het stuur en ben je, samen met je dochter, op zoek naar benodigdheden voor geboortekaartjes. In Ede vonden we het papier en in Apeldoorn de etiketten en enveloppen. Omdat ik vroeger in Apeldoorn gewoond heb en er een heeeeeeel klein beetje de weg nog weet, wist ik ook een plekje waar je vroeger heerlijk ijs kon kopen. Eigenlijk moet je dat dan ook in herinnering houden en niet weer een ijsje gaan halen in de tegenwoordige tijd.  Nu waren de bolletjes minimaal en de smaak wat flauwtjes.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Toch is het blok met de kippetjes wel af gekomen, maar toen was het al zaterdagmiddag. ’s Morgens had ik eerst Amersfoort onveilig gemaakt. Even wat boodschapjes doen en dan heerlijk door de straatjes dwalen, terug naar de parkeerplaats. Was het in de winkelstraat o zo druk, een paar meter verder kom je een verdwaalde auto tegen of een paar fietsers.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Eigenlijk horen die auto’s helemaal niet in het straatbeeld thuis. Maar ja! Waar moet je anders parkeren?

Ook het dekentje voor de kinderwagen is af. Heel vrolijk zo, al die kleurtjes gevat in witte randjes. Beer mag hem wel even showen 😉

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Gisteren ben ik uiteindelijk maar eens druk gaan tuinieren. Daarbij heb ik een paar uurtjes ‘hulp’ gehad van Xander, want daar heb ik even op gelet terwijl zijn moeder en tante dringende zaken hadden waar ze zo’n klein jongetje niet bij konden gebruiken. Alleen is de bijbehorende foto mislukt, te veel bewogen, zo jammer…..

Advertenties

Geen reacties to “Ede Apeldoorn Amersfoort”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: