decreatieveduizendpoot
Just another WordPress.com site

Stoeltjes

Baby kan zitten

In de afgelopen week is nog meer werk verzet. Zo hebben we de maxi cosi (schrijf je dat zo?) helemaal uit elkaar gehaald en schoongemaakt. Het dekje is gewassen en alles is even heel goed door ons nagekeken. Per slot van rekening moet het baby’tje straks wel veilig mee over straat.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

Alleen liggen de beschermhoesjes van de banden nu nog in mijn keuken. Die waren nog niet helemaal droog, afgelopen vrijdag, en ja, dan vergeet je dat natuurlijk weer er aan te maken. Ach, dat is geen grote klus, gelukkig, dus dat is zo gebeurt.

Ook het dekje van het wipstoeltje is klaar. Dat was ons allereerste cadeautje toen Linda werd geboren. die kwam om even over vijven ’s morgens. Om acht uur stonden Hans en Conny met de kids al aan mijn bed met een grote stoel vol cadeautjes, voor elke dag eentje. zo lief!

Het dekje van de stoel was niet echt meer je van het. Toen had ik alles blauw en ook dat is inmiddels veranderd. Dus wat doe je dan? Juist, je gaat zelf een nieuw dekje maken. Blokken gesneden en aan elkaar gezet. Het oude dekje kon er zo op gelegd worden en uitgeknipt. Maar… o nee hè, daar gaan we weer, ik vond het niet echt mooi. En wat doe je dan? Juist! Je haalt alle bijna zeventig lapjes weer voorzichtig los. Daar had ik een foto van, maar helaas, die is spoorloos verdwenen (net als nog een paar plaatjes).

Op de markt een stukje witte katoen gehaald, daar banen van gesneden en zie hier het prachtige eindresultaat:

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Ook is er weer netjes een gleufje ingekomen waar de vernieuwde riempjes doorheen kunnen. Aan de achterkant van het dekje zitten rode lintjes die het dekje keurig op zijn plek houden.  Babylief kan komen…. nou ja, komen, oma moet toch echt nog een maandje wachten tot het zover is… althans… dat is de verwachting.

Advertenties

2 Reacties to “Stoeltjes”

  1. Je bent echt een creatieve duizendpoot!!! Super


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: