decreatieveduizendpoot
Just another WordPress.com site

Framed Flowers

Je bent op zoek naar eigenlijk niets, en via via kom je op een heel leuke blog terecht. Heb je dat ook wel eens? Meestal lees je dan en dat was het. Maar nu kwam ik op de blog van  Elisabeth, www.busybessy.blogspot.com. Wat een leuke blog. Ze handwerkt ook in alle soorten en maten/ zo leuk dat er meer mensen zijn als ik 🙂

Maar goed. De gebreide haas trok mijn aandacht. Wat een leukie. Maar die is op meerdere pennen gebreid en dat kan ik eigenlijk niet meer vasthouden. Maar het is wel weer eens het proberen waard als je dat zo ziet. Maar eens kijken of ik dat boek ergens kan scoren. Gelukkig zijn nog niet alle boekwinkels failliet en anders is er nog zoiets als een bibliotheek.

Op deze site staat ook een BOM, met bloemen. Het eerste blok ziet er zo aantrekkelijk uit, dat ik gewoon tijd vrij ga maken en mee ga doen. Restje heb ik vast genoeg liggen. En zo af en toe zijn er ook mensen die lapjes komen brengen. Zo van jij doet daar meer mee dan ik.

<div style=”width: 150px; margin: 0 auto;”> <a href=”http://ginginis.blogspot.nl&#8221; rel=”nofollow”> <img src=”https://lh6.googleusercontent.com/-yu3D2oxVd9Q/Usb8blWh-_I/AAAAAAAAHJo/fSxmKyno8oQ/h120/Framed+flowers.png&#8221; alt=”Boxed scrappy flowers free BOM” width=”150″ height=”150″ /> </a> </div>

Ik denk niet dat de bovenstaande regel een blokje gaat vormen over de BOM. Maar kopiëren is te proberen. Anders kom je er zeker wel met het adres wat ik bovenaan vermeld heb. Elke 21 dag van de maand komt er 12 maanden lang een nieuwe bloem te staan. Zo leuk.

framed flowers 1 vb

Dit blok komt van de site van Busy Bessie, zover ben ik dus nog niet 🙂

Wat me ook opviel is dat ze al veel meer blokken had van de nu zo populaire breideken. Ik twijfel nog steeds of ik daar wel aan mee ga doen. De patronen zijn leuk, al lijken ze ook veel op die van mijn breirol. En die ligt nu ook al maanden stil. Dus misschien kan ik beter kijken of ik ze in kan passen in de rol dan weer opnieuw grote blokken te gaan breien.  Ja, eigenlijk is dat nog niet zo’n dom plan. Komt die deken voor de logeerkamer wellicht ook eens af.

Ik ben wel aan het breien, zo tussen de bedrijven door. Een nieuwe trui voor Ryan…. maar volgens mij hadden jullie daar al iets van gezien… toch? Anders…. hier waar ik tot nu toe ben gebleven.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Vanavond zal ik vast wel een eindje verder zijn. Twee programma’s op tv die ik graag wil zien. Iets met suiker in de titel en Heer en Meester. Dus… komt vast wel goed, al weet je dat hier nooit helemaal zeker.

 

Advertenties

Geen reacties to “Framed Flowers”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: