decreatieveduizendpoot
Just another WordPress.com site

boxkleed in de was

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

Geef mijn kleinzoon iets te eten in zijn vuistje en echt, alles zit onder de krummels en geplakt brood, koek  of soepstengel.  Als wij aan de thee zitten doet de kleine man ook graag mee. Thee in de fles of beker en natuurlijk mag daar dan ook een klein biscuitje niet aan ontbreken. Erg leuk en gezellig, maar het boxkleed zag er daardoor meer uit als een verkeerd getekende  landkaart (om van mijn vloer maar te zwijgen 😉 ). Conclusie: het is de hoogste tijd om dat boxkleed eens een wasbeurt te geven. Maar ja, met zoveel kleuren en ook best veel rood is dat  wel eng. Straks loopt ie door! Yek!  moet ik niet aan denken. Nog maar even uitstellen was het dan.

Nu kwam dat wassen ook aan de beurt op de Algemene vergadering van het Quiltersgilde. Ted Storm vertelde daar oa bij dat paardenshampoo (waar koop je zoiets?) een heel goed wasmiddel is, maar ook kleurdoekjes schijnen wonderen te verrichten volgens de vele aanwezige dames die dit al met succes hadden gebruikt. De shampoo had ik niet dus een heel klein beetje wasmiddel, waar ik sowieso al niet zo heel veel van gebruik, en hup, de wasmachine in. Komt het er toch verkeerd en verwassen uit, jammer dan, maar zo kan het ook niet langer.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

En zo zagen de eerst witte doekjes eruit toen het wasprogramma klaar was. Rozig is wel de beste omschrijving. En het boxkleed?

Dat ziet er weer geweldig schoon uit. Het hangt nu nog even na te drogen over de boxrand. Maar het mooie weer van gisteren had er al voor gezorgd dat het kleed zo goed als droog mee naar binnen ging. Hier en daar nog een klein beetje klam aan de rand.

 

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Trouwens best leuk om er zo eens even tegenaan te kijken 🙂 Morgen ligt hij weer te pronken op de boxvloer en zie je er niet zo heel veel meer van. Niet vanwege dikke billen of zo hoor, maar liggend oogt toch heel anders.

 

 

 

Advertenties

Geen reacties to “boxkleed in de was”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: