decreatieveduizendpoot
Just another WordPress.com site

Schoolkorfbal dl 1

Elke keer kijk ik uit naar het schoolkorfbaltoernooi bij Dindoa, Zo ook dit jaar.  Vanavond mocht ik met mw H.M. de spandoeken beoordelen voor de supportersprijs. Welke school heeft het meeste werk gemaakt van de spandoeken, roept het hardst, zingt het mooiste liedje of… wie bedenkt er iets origineels om aan te moedigen.

We waren al om kwart over zes op het veld en gelijk zagen en hoorden we de eerste scholen al roepen. Zo, de sfeer zit er gelijk goed in. Het was ook een spannende wedstrijd waar we zo midden in vielen. En door de bemoedigende kreten van de kant moet het team haast vleugels gekregen hebben. Maar we zagen meer spandoeken. Deze bijvoorbeeld:

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Het stond moederziel alleen in de brandnetels. Later heeft juf Janneke zich er wel over ontfermd, maar ja…. zielig was het wel.

Ook is het moeilijk om alleen een heel groot spandoek vast te houden, dat blijkt wel uit deze beelden:

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Maar omdat de aanhouder wint kreeg hij toch extra punten van ons.

En wat vinden jullie van deze mascotte:

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Hij ‘toeterde’ zo geluidloos hard hij kon, maar helaas het is het team niet gelukt de finale te winnen. Maar, aan de olifant heeft dat zeker niet gelegen.

Zo was er ook een groep die met een beer liep. Steeds zagen we die beer weer opduiken. Wat blijkt: zijn het tweelingberen. Allebei het schoolshirt aan en ook allebei het schoolpetje op. Ja logisch dat we hem overal zien. Maar er liepen meer beren rond, de één nog dikker dan de ander. Al dan niet gehuld in de kleuren van de school.

Nadat we alle spandoeken hadden gezien zijn we, onder het genot van een bakkie thee, alle punten gaan tellen en de winnende school stak er met kop en schouders bovenuit.

Het is ook heel leuk alle positieve reacties te horen. Wat vind je van deze: Een jongen van de Margrietschool troost zijn teamgenoten: ‘We kunnen nog kampioen worden als we nu alles winnen.’ Dat was na ronde twee, die uitspraak.

Wat me opviel was dat iedereen positief de eigen school aanmoedigde en niet stond de te schreeuwen dat het andere team ik weet niet wat kon krijgen. Goed gedaan scholen…..

Na de prijsuitreiking heb ik H weer naar huis gebracht en eenmaal thuis heb ik snel een warm kruik in mijn bed gelegd. Want het is droog gebleven, gelukkig, maar het was best wel koud zo langs het veld en ik zou een paar warme tenen wel fijn vinden want morgenochtend mogen die weer het bos in voor de eerste beleefles van dit seizoen….. en morgenavond mag ik weer, dan met M.B.

 

 

Advertenties

Geen reacties to “Schoolkorfbal dl 1”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: