decreatieveduizendpoot
Just another WordPress.com site

Schoolkorfbal deel 3

De laatste avond vind ik altijd het leukste. Dan korfballen de kinderen van groep 3 en 4. De meeste snappen de spelregels nog voor geen meter maar ze zetten zich enorm in. Aan het begin van de avond krioelt het echt van kinderen, overal en nergens duiken ze op. Gelukkig voor alles en iedereen scheen ook vanavond het zonnetje weer, al was het best fris. Vooral toen de zon onderging, toen werd het echt koud.

Maar vooruit, terug naar waar we deze avond echt voor liepen: spandoeken, aanmoedigingsborden, aanmoedigingskreten en mascottes. Wat dat laatste betreft, soms moet je ze onderdekken, want stel je voor dat je mascotte er voor zorgt dan je de wedstrijd wint 😉

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Nou ja, alleen zijn snoet is genoeg, een beetje geluk moeten we toch wel houden. Of was het nog te vroeg om de mascotte in te zetten en moest hij zich nog even koest houden? Dat kan natuurlijk ook. Ik heb het niet aan de beer gevraagd. Maar je komt hem later nog wel tegen. Hier bijvoorbeeld…

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Deze jongedame vond het de hoogste tijd worden de mascotte in te zetten, alleen dat beest was haast groter dan dat ze zelf is. En hij was best wel zwaar, kijk maar…

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Hier is een collega supporter met een beer van hetzelfde formaat er maar bij gaan zitten. Dat moedigt toch iets beter aan.

De klas van juf Hetty wilde eerst maar 1 bord maken. Dat werden er uiteindelijk voor iedereen minstens eentje. Dus krijg je dit effect:

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

een groot bord met tekst op de voorkant

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

en met tekst aan de achterkant. Zo kun je ook op twee velden tegelijk aanmoedigen. Slim bedacht, vind je ook niet?

Het was ook de avond van de strafworpen. Vooral scheidsrechter Thijs had ze elke keer weer in een rijtje staan. Maar Paul en Anne wisten er ook goed raad mee. En bij strafworpen gooien is het meestal wie het meeste geluk aan zijn kant heeft wint de strijd. En wat is die strijd spannend!

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

je durft gewoon niet te kijken, zo spannend is het…

Helemaal als je dit treft in de finale

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Uiteindelijk zijn dan toch de winnaars bekend en zijn er tranen bij de verliezers. Heb je zo goed je best gedaan en win je niet de beker. Maar ook voor de nummers twee, drie en vier staan er bekers klaar. En de supporterstrofee ging ook vanavond met de Ireneschool mee. Hoewel deze school een goede tweede in de lijst was, maar daar hebben we helaas geen beker voor.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

Advertenties

Geen reacties to “Schoolkorfbal deel 3”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: