decreatieveduizendpoot
Just another WordPress.com site

even tussendoor

Het hele huis ruikt naar soep. Er staat namelijk een kippenpootje te trekken voor bouillon. Ryan is weer eens ziek, en behoorlijk ziek. Spugen, diarree. Niets bleef de afgelopen dagen binnen. Gisteravond nog kwam alles er uit wat er kort tevoren was ingegaan, een paar hapjes appelmoes. Nu zit hij naast me en eet een beschuitje met een paar vlokken erop. Anders is het geen beschuitje eten 🙂

Hoewel we al wel weer een flinke diarree luier hebben gehad, die ongelooflijk stinkt, blijft het eerste beschuitje er nog steeds in. En dat hij zelf om eten vraagt is ook een goed teken. Hij weet ook precies wat hij hebben wil. Hij is aan zijn derde beetje thee bezig, dat smaakt hem ook nog het best. Nou, kan hij krijgen hoor, met alle liefde.

Ondanks dat het pas 10 uur is heeft de kleine man toch al anderhalf uur geslapen. De babyfoon liet af en toe een hoestbui horen maar meer niet. Daarvoor heeft hij met de garage en de auto’s zitten spelen. Een echte jongen dus. en wat doet oma in die kleine momenten dat hij niet op schoot zit maar ze toch niet uit de buurt mag zijn? Juist, een steekje breien. Inmiddels is er weer een blok van de oranje strook af.

IMG_6148

Dit was niet zo’n moeilijk patroontje en kan je zo uit het hoofd breien. Wel opletten dat je met de goede naald begint als het even neergelegd is, maar je ziet, dat is geen punt geweest. Het is een patroontje van een sjaal van DROPS. Nu weer een volgend patroontje opzoeken. Ik denk hartjes, die zit nog niet in deze baan, meen ik.

En voor wie denkt dat dit stukje achter elkaar even neer getypt is, die heeft het mis. Ook deze regeltjes gingen even tussendoor.

Advertenties

Geen reacties to “even tussendoor”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: