decreatieveduizendpoot
Just another WordPress.com site

op naar Wedde

Na de oppas nog even alles uitgelegd te hebben over Bonita, het konijn, en alle ins en outs die bij het oppassen komen kijken, reden we nog even naar Tempel om het zonneklepje voor Carin haar bril op te halen en toen konden we op weg. De A28 was druk,

IMG_0145

heeeeel druk. Daar had je je aandacht echt nodig bij de weg en het verkeer. Voorbij Zwolle werd het al minder druk, maar toch nog druk genoeg om goed op te moeten letten. Toch, hoe meer naar het noorden we reden, hoe rustiger het werd.

IMG_0154

We hebben een rare gewoonte, de vrachtwagens van Wolter Koops tellen. Carin neemt daar de tankauto’s van van der Lee dan ook bij mee. Nou zij heeft met vier gewonnen, ik had nul Koopsen. Grote gele Jumboauto’s, Dasko vrachtwagens en die joekels van Koopman, we kwamen ze allemaal tegen. Vrachtwagens uit Duitsland, Polen en Denemarken, we hebben ze gezien. Maar voor Koops reden we gewoon de verkeerde kant op.

Dat deden we ook bij afslag 32. Carin reed netjes de afslag op maar toen… tja we werden niet helemaal wijs uit de borden en de stommetom. Rolde stond niet op de borden. Het klopte gewoon niet. We hielden even richting Assen aan, maar helaas, fout gegokt. Via het ‘circuit’ van Assen weer de A28 op, stukje terug, dan weer eraf en erop aan de andere kant. Weer afslag 32 en toen toch de bochtige weg maar genomen. Dat bleek wel de goede te zijn en al snel pakte Tom ons weer op. Ik moet toegeven, mijn Tomtom is niet up-to-date meer. Dat aankoppelen en updaten gaat niet vlekkeloos, zo niet helemaal niet. Dus ja, daar kan het verkeerd rijden best eens mee te maken hebben.

Al snel werden we via allerlei plaatsjes die je vroeger met aardrijkskunde geleerd had een landweggetje opgestuurd. Mmm…. is dit goed? We zijn de weg blijven volgen. Kunnen hoogstens terug moeten, toch? Langs boerderijen, mooie huizen, over kleine landweggetjes waar elkaar passeren echt een kunststukje is. We hebben het allemaal gedaan. We dachten zelfs het akkerland even in te rijden, maar vlak daarvoor ging de weg toch rechtsaf.

IMG_0171

Het vakantiepark ligt prachtig. Bij de receptie werden we gelijk allerhartelijkst begroet en werd alles wat we wilden weten verteld. Ook wat we niet wilden weten, maar ala, dat kon dat meisje ook niet weten. Ons huisje is prachtig. Gezellig ingericht. Goed onderhouden en op zich ook schoon. Behalve… ja ja, we kunnen het niet achter laten zoals we het gevonden hebben. We hebben in een paar uur tijd 54 (grote) spinnen in een stofzuiger laten verdwijnen, één zat er onder Carin haar pantoffel, 2 muggen en een dode wesp en het apenhaar was genoeg om een trui van te breien. Zag ook dat ik dat vanmorgen in mijn slaapkamer maar even moet gaan verwijderen.

IMG_0196

We hebben heerlijk op het terras thee gedronken en om half zeven lekker buiten gegeten, al moest je toen wel een vestje aantrekken omdat de rode zon achter de bomen verdween. ’s Avond natuurlijk onze favoriete tv-serie Flikken gekeken en ondertussen lekker aan de trui voor Ryan gebreid.

IMG_0239

Om na alle strepen tot de ontdekking te komen dat het achterpand zeker tien centimeter te breed is. Jammer, uithalen maar en opnieuw beginnen. Komt vandaag wel een keertje, of morgen of… we hebben vakantie en niets moet. Heerlijk. Wat we vandaag gaan doen? Nog geen idee, er is zoveel te doen. Een papieren corso in Appingendam (vanmiddag om 16.00 uur maar ja er is ook regen voorspeld), open monumentendag, markten, jaarmarkt in Oude Pekela of toch maar… Gaan we onder het ontbijt wel uitvechten. Eerst maar eens onder de douche en dan onze bestelde broodjes ophalen. Want dat is wel jammer, er is geen bezorgservice aan huis voor die verwennerij 🙂

 

 

 

Advertenties

Geen reacties to “op naar Wedde”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: